CSALT GRILL & STEAKHOUSE

CSALT GRILL & STEAKHOUSE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 130 beoordelingen
5 dec 2021 om 14:06 Heerlijk gegeten, porties zeker voldoende, alles warm ... dus TOP .. en mooi op tijd qua bezorging.. vriendelijke bezorger!!
4 dec 2021 om 11:16 Zeer goed eten, porties ruim voldoende. Voor 8 personen besteld. Kwaliteit goed, helaas waren een aantal gerechten niet meer warm. Bezorgtijd was ook langer dan aangegeven echter het smaakte heerlijk dus wij bestellen zeker nogmaals
18 nov 2021 om 21:20 Zeer lekker gegeten!
13 nov 2021 om 12:31 Met 3 personen geen frieten ontvangen bij de gyrosschotel en de grill mix voor 2 personen is beschamend duur voor de hoeveelheid dat je maar krijgt . Was eerder voor 1 persoon . Één goede beoordeling was de stiptheid van levering. Geen aanrader!
7 nov 2021 om 20:38 Precies op tijd , het was allemaal erg lekker.
6 nov 2021 om 19:52 Goed eten, erg vriendelijke bezorger.
1 nov 2021 om 9:39 Lekker, 7 verschillende gerechten genomen en zeker genoeg en warm.
31 okt 2021 om 19:44 Prima! Lekker en goede hoeveelheid.
24 okt 2021 om 22:39 Bezorging was goed. Tot aan de deur. Gyros was geen gyros maar döner en erg zout. En t vet droop van de frites. Al met al geen succes en zeker niet voor herhaling vatbaar. Zeer jammer voor t bedrag wat je ervoor heb betaald.
9 okt 2021 om 20:27 Visschotel lekker, voldoende en mooi op tijd. Verzorgd tot op het handen reinigen na het eten!
2 okt 2021 om 22:22 Al in de middag besteld voor avondeten. Precies op afgesproken tijd stonden ze voor de deur van ons huurhuisje. Eten wat top, echt heerlijk! Prijs meer dan waard. Je krijgt meer dan je nodig hebt en het is zo lekker. Prijs meer dan waard.
28 sep 2021 om 20:59 Snelle bezorging, 5 minuten op voorhand belletje "we komen eraan" Heerlijk gegeten, goede kwaliteit. Aanrader