CSALT GRILL & STEAKHOUSE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 143 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Csalt Grill & steakhouse. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 19:03 Everything was Perfect!
17 aug 2022 om 21:23 Tasty food, large portions, nice Service, even the fries were hot after delivery service, thats great!
16 aug 2022 om 20:18 Super schnelle Lieferung in den Roompot-Park. Mixed Grill war sehr lecker mit unterschiedlichem Fleisch, Grillgemüse, Pommes, Soßen und Salat. Die Portionen waren sehr groß. Wir haben noch nie knusprigere Pommes geliefert bekommen. S U P E R !!! :-))
8 aug 2022 om 22:19 Top! Lekker eten en prima bezorging. Gaan we zeker nog een keer doen!!
6 jun 2022 om 20:37 De mixed grill was lekker maar niet bijzonder. Lekkere friet! De salade waren ze helaas vergeten denk ik. De bezorger kon het appartement niet direct vinden dus was ietsje later maar alsnog een prima bezorgtijd en vriendelijke bezorger!
5 mei 2022 om 20:36 Zeer snel geleverd. Met 6 personen goed gegeten. Salades vielen wat tegen verder alles prima in orde
13 mrt 2022 om 19:19 Twee lekkere salades besteld, één met zalm en één met geitenkaas. Rijk gevulde salades. Ook hadden we brood met smeersels, brood was erg hard en droog. (Oud of te lang gebakken?) Smeersels waren heerlijk.
28 dec 2021 om 21:05 Lekker eten en keurig bezorgd op ons vakantieadres binnen de afgesproken tijd.
23 dec 2021 om 19:46 Gyros te vet/nat en het andere vlees van de mixed grill te doorbakken. Bezorging was supersnel
5 dec 2021 om 14:06 Heerlijk gegeten, porties zeker voldoende, alles warm ... dus TOP .. en mooi op tijd qua bezorging.. vriendelijke bezorger!!
4 dec 2021 om 11:16 Zeer goed eten, porties ruim voldoende. Voor 8 personen besteld. Kwaliteit goed, helaas waren een aantal gerechten niet meer warm. Bezorgtijd was ook langer dan aangegeven echter het smaakte heerlijk dus wij bestellen zeker nogmaals
18 nov 2021 om 21:20 Zeer lekker gegeten!